Bejelentés

BIT Egyesület
"Hittel tedd meg az első lépést! Nem kell hozzá látnod az egész lépcsőt, csak az első lépcsőfokot."

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.

Munkatársaink

KECZÁN JÁNOS: BIT Egyesület titkára, projektmenedzser, Freedom Közösségi Ház vezetője

NÁNÁSI ZSUZSÁNNA: szakmai vezető, FIKSZ PONT Egyesület elnöke

DIEBEL ANDREA: stratégiai vezető, pályázatíró csoport vezetője

ÉLIÁS ANIKÓ: irodavezető, pályázatírásért felelős munkatárs

Végzettség: szociális munkás, fogyatékosságügyi civil foglalkoztatási érdekképviseleti koordinátor, szociálpolitika (MA) hallgató

Tanulmányaimat a Debreceni Egyetem Szociológia és Szociálpolitika Tanszék Szociális munka (BA) szakán végeztem, ahol kiváló minősítésű diplomát vehetettem át. Az egyetemi évek alatt számos sikert elértem: köztársasági ösztöndíj, kiemelt szakmai ösztöndíj. Kimagasló tanulmányi eredményeim végett részt vettem a Debreceni Egyetem Tehetséggondozó Programjában. Helyezéseket értem el több tudományos konferencián is: XIX. OTDK (2009) II. helyezés, II. KKTDK (2009) III. helyezés. Jelenleg mesterképzésben veszek részt Szociálpolitika (MA) szakon, levelező tagozaton.
Eddig elért szakmai sikereimet köszönhetem egyrészt kritikus, bizonyítani akaró természetemnek, másrészt a dolgokhoz való elkötelezett, pozitív hozzáállásnak. Hiszem, hogy minden elérhető, ha szeretnénk valamit, mindig minden helyzetben ott van a remény, amibe bele lehet kapaszkodni.
Emiatt is életmottóm a következő gondolat: „Egy csepp eső is növeli a tengert!”

JOHANICS TÜNDE: közösségfejlesztő

KURGYIS BERNADETT KATALIN: esetmenedzser

Tanulmányaimat jelenleg a Debreceni Egyetem Szociálpolitika (MA) szakán folytatom, végzős hallgató vagyok. Emellett a BIT Egyesület munkatársa vagyok, mint szociális munkás. Sokan kérdezik miért választottam ezt a pályát? Ma a társadalom elvárja az emberektől, hogy megbirkózzanak az élet kihívásaival, és gyengének tartja azokat, akik segítséget kérnek. Én hiszem, hogy minden ember egyedi és értékes. Munkám során megpróbálok abban segíteni az embereknek, hogy megtalálják az egyensúlyt a képességeik és szociális helyzetük között, hozzáférést biztosítani különböző erőforrásokhoz. Erősségeim közé tartozik a kitartás és a lelkesedés, amellyel próbálom motiválni a körülöttem lévőket. Szeretek utazni, világot látni. Szabadidőmben angolul tanulok, olvasok, de a legtöbb időt a családommal töltöm.

Mottó: "Te magad légy a változás, amit látni szeretnél a világban!" (Mahatma Ghandi)

SZŐKE SZILVIA: esetmenedzser

Jelenleg a Debreceni Egyetem Szociálpolitika MA szakán tanulok első évfolyamon, emellett elkötelezett és friss munkatársa vagyok a BIT Egyesületnek. Közösségi embernek tartom magam. Az életben a legfontosabbnak a békére és haladásra való törekvést tartom. Nehéz helyzetűek sorsának javítása, reményeik visszaadása a fő célom. A munkámban elsődlegesnek a kölcsönös bizalmat, segítést tekintem, és a kellemest légkört, a pozitív gondolatok általi lelki, szellemi építkezést, az összefogást kollégáimmal együttesen, egy cél érdekében.
A magánéletben nagyon családcentrikus vagyok, barátokkal veszem körül magam, környezettudatos szemléletet vallok és gyakorlok, emellett az esélyegyenlőség és igazságosság jegyében élem a mindennapjaimat.

Filozófiám: „Önmagunk megtalálásának a legjobb módja, ha elveszünk mások szolgálatában.” (Mahatma Gandhi)

SZILVÁSI HENRIETTA: szakmai vezető asszisztense

Végzettség: szociálpolitikus, közösségi munkaerő-fejlesztő menedzser, pályaorientációs, pályakorrekciós tanácsadó

Tanulmányaimat a Debreceni Egyetem Szociológia és Szociálpolitika Tanszék Szociálpolitika szakán végeztem, doktoranduszként lehetőségem nyílt szociálgerontológiai kutatásokban részt venni. 2005 óta a BIT Egyesület tagja vagyok, a „Vissza a jövőbe” projekt szakmai vezetőjének asszisztensi, valamint a Freedom Közösségi Házban tanácsadói feladatokat látok el.

Egyik sokat visszatérő Bibliai Ige az életemben:
„ Isten kegyelme által vagyok, ami vagyok.” (1 Kor. 15:10.)

KISS ISTVÁNNÉ: pénzügyi vezető

KÉP A MUNKATÁRSAINKRÓL: Itt megtekinthető

Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!